Στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Ρίμινι της Ιταλίας – TTG TRAVEL ITALY 9 -11 ΟΚΤ. 2019 –  βρέθηκε η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ με τα εταιρικά της σήματα VISIT KYNOURIA και TRAVEL 2 PELOPONNESE, στο περίπτερο του ΕΟΤ και το stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μαζί με τους εκπροσώπους των Ενώσεων ξενοδόχων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας η αποστολή από την Κυνουρία μοίρασε έντυπο υλικό και παρουσίασε σε περισσότερους από 40 tour operator τις δυνατότητες της περιοχής και τις ευκαιρίες για συνεργασία.

Έντονο το ενδιαφερόν από τους επαγγελματίες του εξωτερικού καθώς η παρουσίαση ήταν υψηλού επιπέδου με video, έντυπα, χάρτες, τιμές και προσφορές σε διαμονή και πακέτα με συνδυασμό διαμονής και outdoor activities.

Ο έντυπος οδηγός VISIT KYNOURIA διανεμήθηκε στοχευμένα και τα έντυπα με πληροφοριακό υλικό της TRAVEL 2 PELOPONNESE αποτέλεσαν εφόδιο σε κάθε μας συνάντηση.

TRAVEL 2 PELOPONNESE –  Καθώς η νέα τάση της τουριστικής αγοράς μας δείχνει ότι όλο και περισότεροι ταξιδιώτες θέλουν τουλάχιστον 2 δράσεις μέσα στις διακοπές τους, τα κοστολογημένα activities μας, δελέασαν τους tour operator με τελικό αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε αρχικές συμφωνίες με περισσότερα απο 10 γραφεία του εξωτερικού. η εταιρίας μας σε συνεργασία με επαγγελματίες της περιοχής παρέχει δράσεις: hiking, trekking, diving, climbing, food experience, cross country bike, sea kayak …

VISIT KYNOURIA – 8 χρόνια από την πρώτη έκδοση η έντυπη έκδοση συνεχίζει την πολιτική της που έχει να κάνει με την επιστροφή στον “πελάτη” μας – ανταποδοτικά της διαφήμισης – και την προβολή του οδηγού στοχευμένα και απευθείας στην “πηγή”. Στο τέλος Οκτωβρίου εγκαινιάζουμε την νέα δαδραστική μορφή της ηλεκτρονικής έκδοσης visitkynouria.gr, από όπου θα μπορει ο επισκέπτης να βρεί ότι θέλει για την περιοχή μας – πληροφορίες, ξενοδοχεία, διασκέδαση, χρήσιμες συμβουλές, προτάσεις δράσεων. Τέλος μέχρι το Πάσχα του 2020 θα είναι έτοιμο και το app.

Για το 2019 απολογιστικά σας παραθέτουμε τις εκθέσεις και τις παρουσιάσεις στις οποίες βρεθήκαμε ή είναι προγραματισμένες με ιδίους πόρους

  • ITB BERLIN Γερμανία ΜΑΡ-19
  • ALTE PELOPONNESE ΚΑΛΑΜΑΤΑ APR -19
  • TTG RIMINI Ιταλία ΟΚΤ-19
  • EXPO ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Τρίπολη ΝΟΕ-2019
  • PHILOXENIA ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΝΟΕ-19
  • AIT διεθνής έκθεση Αθήνα ΔΕΚ-19

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και μας δίνετε το κίνητρο και τα εφόδια να συνεχίσουμε να προβάλουμε τις επιχειρήσης σας και την περιοχή μας.

με εκτίμηση
Α Χωρα Ναμου
dav
sdr
sdr
sdr
sdr
sdr